SELECTED PHOTOGRAPHS

 

BY SZABOLCS J. CSÖRGE


ABOUT ME CONTACT GALLERY GUESTBOOK JOIN ME ON FACEBOOK MAGYARUL
Szabolcs J. Csörge: Guestbook

GUESTBOOK

Please leave a line or two, sharing your thoughts about my portfolio - in Hungarian, English or German. Your e-mail address will not get published. Please note that your comments will not appear automatically and I reserve the right to shorten your comment (without changing your message). Thank you.

Your name: E-mail: Homepage (optional): http://

Guestbook comment:


 

Pálinkás Ildikó


Kedves Szabolcs, egyszerüen és tömören kifejezve az Ön csodás fotói "a lélek fotói"!a fényképezőgép csak az eszköz. Boldog pillanatokat és alkotó örömöt, szivélyes üdvözlettel: Pálinkás Ildikó

 

tuffi


Fény! Lényegében és tettenérhetően! Gratula!

 

Maureen


Amazing!

 

Scartist


Hihetetlen, milyen kreativitással nyúlsz az épületekhez. Hozzám sosem állt ez a téma igazán közel, de amikor a képeidet nézem, mindig magával ragad.

 

szívrabló.


Véletlenül keveredtem ide az oldalra, de nagyon megtetszett. Én most csináltam egy blogot..(még kezdő vagyok)de szeretném ha megnéznéd a képeim! :)

 

Szokolay Béla


De jó! Valaki, akinek nem csak a szája jár :)

 

Bősze Ádám


A betyárját! Az állam leesett! Sör ide, sör oda, ezek a képek lenyűgöztek!

 

wfalcon


Nem volt túl nehéz idetalálni. :) Amire igazán kíváncsi vagyok, az a Parlament belső képeinek körülményei. Van valaki ismerősöd ott bent? Eddig egyszer voltam látogatóban, de esély sem volt állvány használatra, folyamatosan tereltek bennünket. Üdv, wf

 

Iza


Veletlenul talaltam ide.. de az biztos hogy visszaterek nezelödni! gyönyöru kepeket csinalsz!!! Impressed!!

 

W35


Gyönyörű honlapot és galériát hoztál létre, amiért irigyellek.További sok sikert, és jó fényeket.

 

Luke


nice website!

 

anes


well.... what can I say... I'm impressed, truly and entirely.

 

juice


Ha valaki megkérdezné, hogyan kell a fényt formába önteni, Hozzád küldeném. Szeretem a történeteidet, amiket a képekre álmodsz és minden tiszteletem a fotózáshoz való hozzáállásodért. Kedves Szabolcs, örülök, hogy ismerhetlek, maradj mindig ilyen, én meg köszönöm, hogy ilyen szépen leképezed nekünk a világot!

 

Révay Péter


Meseszép galéria, igényes körítéssel. Gratulálok és így tovább.

 

juhászrobi


Gratulálok Szabolcs! sokkal jobb itt "nézelődni" mint egy moziban...elgondolkodtató...szépséggel teli a világunk...

 

lerch júla


ez a tehetség. gratulálok! ;)

 

Norcsee


Pretty Papa! I wanna see more and more of this! Udv, Norcsee

 

Réka


Igényes, elegáns, az oldal hagyja érvényesülni a fotókat. Öröm itt nézelődni!

 

styx


Lenyűgözőek a fotóid, némelyik meg is ihletett, majd dolgozom az ötleteimen. Gratulálok mindegyikhez.

 

Öcsi


Kedves Szabolcs! A bátyádtól hallottam a honlapról, nagyon profi a képek meg nagyon jók!!! Szeretnék én is így "látni"! Gratulálok

 

rekaaa


Kedves Szabolcs!!!! Nagyon szép és ötletes ez a honlap a maga egyszerűségében, sose szerettem az összevissza, csiricsáré dolgokat!!!! Igazán gratulálok! A képeid pedig magukért beszélnek, s különösen tetszenek a beltéri munkáid is, az Országház egyszerűen mesés!!!!

 

Deák András


Kedves Szabolcs! Megnéztem az új képeid is. Fantasztikusak, szinte bármelyikkel együtt tudnék élni:)!

 

Czövek Eszter


Szia, Gratulalok Neked, gyonyoru es profi kepek!! Valaki egyszer ezt mondta:"the camera opened my heart to see all of the beauty this world has to behold." Azt hiszem ez rad is igaz lehet:) Tudom, hogy ez igy van mert en is fotozom szabadidomben:)

 

Andris


Bekerültél a könyvjelzőim közé! ;) Nagyon tetszik minden képed. Csak gratulálni tudok!

 

Gabi


Gyönyörűek a fotóid ... még mindig. Nagyon jó szemed van meglátni a szépséget az egyszerű dolgokban is. Csodaként láttatni pedig már a tehetség jele :o))

 

Indig Laci


Kedves barátom, Nem ecsetelném hogy milyen jók a képeid, hiszen egy ideje ismerjük egymás munkáit.Végig kísértem fotós életed egy szakaszát mikor vissza tértél a HDR világból a mostani stílusodhoz ami páratlan és lenyűgöző. Megtiszteltetés hogy ismerhetlek mint embert és tudhatlak mint barátot. Köszönöm az eddigi segítséget és hogy létrehoztad a saját honlapomat. További sok sikert és jó fényeket ! Laci

 

Eleven


Jó lett az új oldalad. szépek a képek is. a régi blogodat is szerettem :)

 

Virgonc


Gyönyörű szép oldalad van! Szebbnél szebb képekkel!! Kívánom hogy még sokáig leld örömöd a fotográfiában! :) Amig te örömöd leled benne addig mi is a képeidben :) Köszi az élményt :)

 

Varga Nóra


Szeretnék gratulálni, lenyűgözőek a fotóid!! További jó fényeket!

 

Tesz


tényleg szép képek, gratulálok!

 

Dris


wáááá!! nagyon szép képek! :D a "the relativity of time" c. kép meg überelt mindent ;D

 

Berezvai László


Szia Szabolcs! Gratulálok igényes honlapodhoz, gyönyörű fotóidhoz. Blogod jó bejegyzésekkel, további sok sikert! Örülök mert van élet ***on-on túl is, jó témákat szép fényeket kíván: berezke

 

TéGé


Szia! Ugy adodott, h idetevedtem. Viszont egyaltalan nem bantam meg! :) Lenyugozo! Oszinte grat! TéGé

 

D. András


Gratulálok. Nehezen jutok szóhoz. Egyszerűen lenyűgöző!! Már másodszor nézem végig, de tudom, nem utoljára. Remélem lesznek még újdonságok is. Csodálatos!!!

 

B.Sara


Szia! Szeretnek gratulalni a kepeidhez.Meg kezdo vagyok a fotozas teren, de a Te kepeid nagyon sokat mondtak nekem, es lenyugoztek. A szabad stilusod, az erzesek amikrol arulkodnak a kepek...nagyszeru,inspiralo, es csak remelni tudom, hogy egysezr majd az en fotoim is lesznek olyan jok mint a tieid. Csak igy tovabb!

 

Gabesz


Üdv! Megnéztem a képeket! Csoda amiket ki tudtál hozni azokból a képekből!! Gratula!! Gabesz

 

vica


Szabolcs, magam is bejártam őket és sok képet láttam és olvastam róluk sokat, de ilyen gyönyörű képeket a Loire kastélyokról, még soha nem láttam! Hogy csináltad, hogy nem voltak emberek??

 

Pal István


Szia! Csak ránéztem a honlapra és a képekre, de nem tudtam megálni, hogy gratuláljak. Ez megér egy alaposabb mustrát. Legfeljebb mégegyszer gratuálok. István

 

Madroszkiewicz Kristóf


Szia Szabolcs! fantasztikusak a képek, szép letisztult az oldal is. Csak így tovább!

 

renee nader


amazing your photos. im just leaving for a film-shooting day and it has inspired me. thanks!

 

Steve


Hi, I have just come across your work via the Pentax World site and I think you have produced some excellent work. Well done. I would love to know more about how you got to where you are in terms of your career? Studies undertaken, time taking photos professionally, etc. I'm thinking of a career change. Thanks again. Beautiful work.

 

Szüleid


Végtelenül boldogok és büszkék vagyunk Rád. Anyu, Apu

 

Vörös Anna


Szia Szabolcs! Letisztult gondolataid a távoli példaképem. Gratulálok az oldaladhoz, örömmel térek vissza :o)

 

Szalai Kriszti


Nagyon ízléses honlap, gyönyörűen megkomponált és kreatív fotókkal. Jó látni tehetséges emberek műveit, akik méltók arra hogy példaképek lehessenek másoknak... Kívánok magunknak még sok szép nézegetnivalót neked pedig sok sikert a továbbiakhoz :)

 

-Dorothea-


Kedves Szabolcs! Engedd meg, hogy szívből gratuláljak az új, szuper oldalhoz. Nagy élmény volt végigböngészni a képeidet. Sok sikert kívánok! Dóri

 

Kinyó M. Rita


Szia! Szívből gratulálok az oldaladhoz és a csodás képekhez! Remélem ez valami nagy dolog kezdete...!

 

Vinczepetya


Nem hagyhattam ki, hogy itt egy új vendégkönyv, és ne írjak bele....:D Továbbra is maximálisak a képeid, sztem fogunk még hallani rólad!

 

Zsákai Péter


Szia! Írtál a vendégkönyvembe, így tévedtem az oldaladra. :) Eszméletlen jók a képeid. Mind témájukban, meglátásukban, kompozíciójukban, mind kidolgozásukban nagyon tetszenek. Ámulok és bámulok annyira szépek. Az oldalad is nagyon izléses és kényelmes. Gyors bepillantást ad a rohanó embereknek is és a ráérősek is kellemesen elidőzhetnek. Szeretem az ilyen megoldásokat! Gratulálok és további jó fényeket kívánok! Péter Ui.: örülök, hogy én írhatok először a vendégkönyvedbe! :)

 


All rights reserved © 2006 - 2017Public Art Multimedia